A A A

Törzsvásárlói program, kedvezmények, garanciák

Törzsvásárlói program, kedvezmények, garanciák

A Trend Optika Csoport törődik vásárlóival. Törzsvásárlóinknak állandó 10% kedvezményt biztosítunk üzleteinkben, melyet a törzsvásárlói kártya felmutatásával vehetnek igénybe. E melett elsőként értesülhetnek a legújabb trendekről, legmodernebb vizsgálatokról. Törzsvásárlóinknak külön extra akciókat is biztosítunk!

(A törzsvásárlói kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.)

Lyoness partnerek vagyunk

Optikai üzleteinkben nem csupán használhatja a Lyoness kártyáját, de igényelhet is egyet.

Garancia

Az általános termékgaranciák mellett a különböző termékekhez kapcsolódó garanciális feltételekről a keretek és lencsék széles kínálata miatt üzleteinkben személyesen tudunk részletes tájékoztatást adni. Látogasson el hozzánk és Kollégáink elmondják Önnek a kiválasztott termékkel kapcsolatos használati és garanciális információkat.

Kártya elfogadóhely

- Egészségbiztosítási kártya elfogadóhely

Ezekkel, az egészségpénztárakkal állunk kapcsolatban: ADOSZT Egészségpénztár, Aranykor, Dimenzió, Generáli, Honvéd Egészségpénztár, K&H, MKB, OTP Egészségpénztár, Pajzs, Patika, Posta, Tempo, Vasutas, Vitamin Egészségpénztár

- Széchenyi kártya elfogadóhely

- Erzsébet utalvány elfogadóhely

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -