A A A

Korszerű technika és felkészült szakemberek

Korszerű technika és felkészült szakemberek

A Trend Optika Csoport üzleteiben a legmodernebb csúcstechnológiák alkalmazása és a felkészült szakemberek professzionális munkája együtt biztosítja Ügyfeleink számára a kiemelkedően magas színvonalú kiszolgálást.

Visioffice

A LEGMODERNEBB 4D TECHNOLÓGIA A TÖKÉLETES LÁTÁS ÉLMÉNYÉÉRT

Gyors és precíz integrált mérési technológia. Tökéletes lencsét kizárólag az egyedi paramétereket figyelembe véve (pupillatávolság, fejtartás stb.) készíthetünk. Ezt teszi lehetővé a VisiOffice.

Varilux 4D

Új generációs prémium multifokális lencsék. Fedezze fel a korlátlan látás élményét mozgás közben is. Két szem közötti fiziológiai különbségek figyelembe vételével tökéletesen személyre szabott lencséket tudunk készíteni.

Varilux 4D - Trend Optika

Pluszoptix szemvizsgálat

Ez a műszer alkalmas csecsemők és kisgyermekek részére a szem fénytörésének meghatározására. A videoskiaszkóp elvén működő eszköz egészen pici babákat képes bemérni és a dioptria hibákat kimutatni. Mindezt fájdalommentesen, míg a gyermek a szülő ölében ül.

Pluszoptix szemvizsgálat

Szemfenék vizsgálat  

Összefogás a cukorbetegek látásának megmentéséért. Szemfenék vizsgálat a Semmelweis Egyetem szakértelmével. Egy speciális műszer, a fundus kamera segítségével elvégzett vizsgálat, amely gyors és fájdalommentes, és a pupilla tágítása nélkül végezhető. Klinikai szakorvosok felügyelete mellett klinikai szakorvosok végzik a kiértékelést és vizsgálják a szemfenék elváltozásait. Az eredményeket 10 évig megőrzi a rendszer, így az elemzők minden vizsgálat alkalmával a korábbi felvételeket is látják és nyomon követik a változásokat.

Funduskamera

Általános szemvizsgálatok korszerű gépparkkal

A fentieken kívül a Trend Optika Csoport üzleteiben szakembereink a korszerű gépekkel végzik az összes elérhető szemvizsgálatot, hogy minál pontosabb eredményeket kapjunk és szélyre szabott, tökéletes szemüveget készíthessünk Vásárlóink számára.

  • Szemtükör  (ophtalmoscop) használata
  • Réslámpás vizsgálat
  • Szemnyomásmérés
  • Mobil eszköz munkahelyi vizsgálatokhoz

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -