A A A

Elismerések és díjak

Elismerések és díjak

Luxus Nagykövet

A Luxury Ambassador címet a Luxottica, a világ legnagyobb szemüvegkereteket forgalmazó cége adományozta a budapesti, győri és szombathelyi üzletnek. A cím odaítélésénél meghatározó szempont a megfelelő magas szinvonalú kiszolgálás, bőséges kínálat. Vizsgálják az eladási technikát és természetesen az üzletnek küllemében is tükröznie kell azt a nemzetközi szinthez mért luxust, ami a díj alapját szolgálja.

A Trend Optika Csoport üzletei minden területen maximális teljesítményt értek el, így méltán viselhetik a megtisztelő címet.

Varilux Mester optika

A kitüntető címet az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója adományozza évente a megfelelő szakmai kritériumoknak eleget tevő optikák számára.

A díjat a szemmélyre szabott magas színvonalú kiszolgálás és a lencsék teljes körű szakmai ismerete birtokában lehet kiérdemelni. A kitüntetéssel az Essilor biztosítja a vásárlók számára, hogy a Trend Optika Csoport üzleteiből maximális megelégedettséggel és a legjobb megoldással távozzanak.

A fenti elsimerések mellett győri üzletünk megkapta a legszebb barokk stílusú üzlet elismerést Győr belvárosában, valamint egyedül itt volt elérhető a Dolce&Gabbana “mama brokátjai” limitált szériás kollekciójából Közép-Európába szállított egyetlen darabja.

Varilux Mesteroptika

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -