A A A

A Trend Optikákról

A Trend Optikákról

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

Országos lefedettség

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

Trend Optika Csoport üzletei

A Trend Optika Csoport Szombathely belvárosában, Hévízen, Keszthelyen és Miskolcon két-két üzletben, valamint Budapesten, Győrött, Egerben és Tiszaújvárosban várja Vendégeit.

Sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

A szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

A Trend Optikába szombathelyi üzletében elérhető a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett szűrővizsgálati rendszer, melynek lényege, hogy preventív módon, a szemfenéki vizsgálatoknak köszönhetően csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye. A szemvizsgálat Szombathelyen és Győrben (és hamarosan Budapesten is) elérhető.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Luxus nagykövete és világmárkák

Üzleteinkben a világmárkák széles választéka mellett az üzlet kilakítása és a kiváló kiszolgálás is mind-mind Vásárlóink tökéletes kiszolgálását hivatott támogatni.

Ennek a törekvésünknek elismeréseként immár három üzletünk is (egy Szombathelyen, egy Budapesten és egy Győrben) rendelkezik a Luxus Nagykövete címmel.

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -