A A A

Tradíció és országos hálózat

Szakmai díjak és elismerések

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban, melyek közül több is büszkélkedhet a Varilux Mester Optika, vagy a Luxus Nagykövete címmel is.

Professzionális szemészeti szolgáltatások

Munkatársaink, optometristáink, kontaktológusaink és szemésszakorvosaink szakmai tapasztalata és modern eszközeink segítenek abban, hogy Önt maximálisan kiszolgálják, akár a megelőzés, akár a tökéletes látásélmény visszaszerzése legyen a cél.

Látásvizsgálat a legmodernebb technológiával és magasan képzett szakemberekkel. Tapasztalt szemészek és diplomás optometrista kontaktológusok várják üzleteinkben.
Alapos szemvizsgálat és látásellenőrzés után kiválasszuk az igényeknek megfelelő kontaktlencsét, majd vendégeinket megtanítjuk a lencse helyes viselésére és ápolására.
A lencse és a szemüvegkeret kiválasztásakor munkatársaink mindent megtesznek, hogy megtalálják a vendég számára minden szempontból ideális megoldást.
A szemfenéki eltérések korai stádiumban még nem okoznak panaszt, de súlyos következményekkel járhatnak. A korai felismerés esetén általában még jól kezelhetők.
Optikáinkban a legmodernebb eszközökkel, többféleképpen is ellenőrizzük, hogy van-e a lencsében homály, ami szürkehályogra utal. Bár ma még nem gyógyítható, időben felismerve a glaukóma kezelhető. A korai felismeréssel és gyógykezeléssel elkerülhető a legrosszabb következmény, a vakság.
Optikáinkban a legkisebbeket szemészeti szűrésére nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Az ő esetükben prevencióval akár a felnőttkori szemüvegviselés is elkerülhető.
A monitor előtti munkavégzés miatt a szem fokozott igénybevételnek van kitéve. Megfelelő szemüveggel mérsékelhető a fáradtság, pontosabbá tehető a munkavégzés.

Prémium termékkínálat személyre szabott kiszolgálással

Az Ön elegáns és stílusos megjelenéséről a világ vezető márkáinak szemüveg keret és napszemüveg kínálatával gondoskodunk. Egészégéről pedig szemüveg lencsék és kontaktlencsék megbízható neves gyártóktói segítségével.

Stílus és egyediség

A szemüveg öltöztet, stílust ad.
A lencse akkor jó, ha igazodik viselője egyéni jellemzőihez, látásproblémáihoz.
A két feltétel együttes teljesülése érdekében dolgozunk az Ön megelégedésére.

Termékeink
Prada
Bvlgari
Dolce & Gabbana
Versace
Mykita
Giorgio Armani
Persol
Ray Ban
Oakley
Vogue
Gucci
TAG Heuer
Jimmy Choo
Michael Kors
Marc Jacobs
Hugo Boss
Tommy Hilfiger
Emporio Armani