A A A

Szemüvegek és lencsék

Szemüvegkeretek

A Trend Optika szalonjaiban többezer szemüvegkeret közül válogathat: szortimentünk minden igényt kielégít, legyen az női vagy férfi, exkluzív vagy mindennapi, idős vagy fiatal, visszafogott vagy bevállalós, olvasó vagy állandó, designer vagy költségkímélő szemüveg. Választékunk ugyan szalononként változó, azonban a Trend Optika üzleteiben figyelünk arra, hogy szemüvegkereteink szortimentjét az Önök igényeihez igazítsuk az egyes szalonjainkban. Ennek megfelelően győri és budapesti szalonjainkban - alátámasztva a Luxottica által Trend Optika - a Luxus nagykövete címünket - elsősorban a vezető világmárkákra, valamint az egyedi designra fókuszálunk.
A 2010-es években elmondhatjuk, hogy a klasszikus formák térnek vissza a divatba, modern köntösben, olykor nem mindennapi anyaghasználattal. Biztosak vagyunk benne, hogy a Trend Optika által biztosított széles szemüvegkeret-palettáról minden kedves vásárlónk megtalálja az arcformájához és stílusához leginkább illő keretek.

Bluemarine
Cazal
Chopard
Eschenbach
Flair
Gay Laroche
Silhouette
Swarowski
Prada
Bvlgari
Dolce & Gabbana
Versace
Giorgio Armani
Ray Ban
Vogue
Gucci
Jimmy Choo
Michael Kors
Marc Jacobs
Hugo Boss
Tommy Hilfiger
Emporio Armani

Szemüveglencsék

A szemüveglencsék kiválasztása az egyik, ha nem a legfontosabb részét képezi munkánknak. A francia Essilor márkájú lencsékkel garantáljuk, hogy a legmagasabb minőséget hozzuk el Önöknek a Trend Optika szalonjaiba.

Az Essilor-lencsék speciális felületkezelésben részesülnek:

  • a tükröződést csökkentő rétegek megakadályozzák a lencse visszatükröződését,
  • a páramentesítő rétegek megóvnak a szemüvegesek által ismert párásodási kellemetlenségektől,
  • szűrik mesterséges fényt,
  • erős portaszító hatással rendelkeznek, így nehezen szennyeződnek a lencsék.

Szemüveglencséinket minden esetben egyedi, nagyon pontos igényfelmérés után választjuk ki, személyre szabottan, akár napszemüvegekhez is. Szalonjainkban dolgozó munkatársaink segítenek Önnek a döntésben. Természetesen szükség szerint vékonyított, illetve fényre sötétedő (akár a mesterséges és az UV-fényt is kiszűrő) lencsés kivitelben is elkészítjük szemüvegét!

Önnek már csak annyi dolga marad, hogy a lencsék mellé többezer keretünk közül kiválassza a legmegfelelőbbet!

Essilor
Varilux
ZEISS
Hoya

Szemüveg kiegészítők

A szemüveg ápolása majdnem annyira fontos, mint szemünk világának megóvása, így nem csak szemeink egészségét javíthatjuk, hanem a szemüveg élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Kínálatunkban igyekszünk ehhez minden segítséget megadni: a Trend Optika szalonjaiban kizárólag olyan szemüvegeket forgalmazunk, amelyek mellé alapfelszereltségnek számít a tisztító kendő és a szemüvegtok. Persze plusz felszerelésre bármikor szükség lehet, így szemüveg-kiegészítőink között megtalálhatóak a legnépszerűbb szemüvegtisztító kendők, szemüvegtisztító spray-k, szemüveg tokok, tartók, nyakba akasztó láncok is.

Ezen kívül, amennyiben javításra lenne szükség, bármely általunk készített szemüveghez tudunk rendelni pót-alkatrészeket, például szárakat. A Trend Optikánál minden szemüvegre két év garanciát vállalunk, míg a lencsékre külön gyártói garancia is vonatkozik.

Biztosítást kizárólag az Essilor márkájú szemüveglencséinkre vállalunk, a keretekre pedig biztosítás helyett a kétéves garancia érvényes.


Napszemüvegeink

Napszemüveg kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvére valót, illetve az arcformájához és stílusához illőt, legyen szó női vagy férfi, klasszikus vagy ultramodern, luxus vagy megfizethető, trendi, extravagáns, mindennapi vagy elegánsabb fazonú napszemüvegekről.

A Trend Optikánál kiemelten fontosnak tartjuk a prevenciót, így azt is, hogy szemeinket megóvjuk a káros UV-sugaraktól. Éppen ezért szezononként frissített kollekcióinkban nem csak a designra, de a minőségre is odafigyelünk. Sőt, van olyan üzletünk - Miskolcon - ahol külön napszemüveg szalont is nyitottunk Trend Optika Sun néven.

Olyan napszemüveg világmárkákkal várjuk a Trend Optika üzletekben, mint a Dolce&Gabbana, a Ray Ban, az Oakley vagy akár a Gucci.

Dolce & Gabbana
Prada
Persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kontaktlencsék

A kontaktlencse sok esetben nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít, mint egy szemüveg. Ennek alapfeltétele azonban, hogy a megfelelő lencsét válasszuk. Figyelembe kell venni a lencse viselőjének igényeit, szokásait, életmódját. Diplomás optometrista kontaktológusaink az egyedi jellemzőket és igényeket szem előtt tartva segítenek kiválasztani a megfelelő kontaktlencséket.

Kontaktlencsék széles választékán túl különféle ápolószerek és műkönnyek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Johnson & Johnson
Alcon : AirOptix, FreshLook
Cooper Visioni: Biofinity
EMO
Bausch&Lomb

Kontaktlencse kiegészítők

Mondhatnánk, hogy a lencse “fogyóeszköz”, mégis azt javasoljuk, hogy ahogy a szemei épségére is, úgy kontaktlencséire is a legnagyobb figyelmet fordítsa. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk szalonjainkban, ahol kollégáink részletes oktatást tartanak Önnek arról, hogy hogyan tarthatja épségben a lencséket.

Kontaklencse-kiegészítő kínálatunkban megtalálhatóak a leggyakrabban használt nedvesítő cseppek, tisztítók, kontaktlencse folyadékok lágy és kemény lencsékhez, tartók.

A folyamatos odafigyelés bizonyos helyzetekben bonyolultnak, macerásnak tűnhet, de higgyel el, a mindennapos körültekintő ápolással nem csak lencséi élettartamát, de szemei egészségét is megóvhatja.


Gyerekszemüvegek

Gyermekeink látásának megóvása mindennél fontosabb, ezért a Trend Optikánál különös figyelmet fordítunk a gyermek- és baba látásvizsgálatokra, szűrővizsgálatokra. Ennek megfelelően kínálatunkban számtalan gyerekszemüveg is megtalálható, hiszen a kicsik is a legjobbat érdemlik.

A gyerekeknél kiemelten fontos, hogy az iskolában megfelelően lássanak, akár a hátsó sorokból is. Karc- és tükröződésmentes szemüveglencséinkkel pedig nemcsak a tanulás lehet élmény, de játék közben a szemüveg is biztonságban marad.

Iskolakezdés előtt minden gyermek számára javasoljuk az alapos látásvizsgálat elvégézését, pláne ha gyermekünk gyakran panaszkodik fejfájásra. A Trend Optika gyerekszemüveg kínálatából a kisfiúk és a kislányok is megtalálhatják kedvencüket.


Elektronikus kijelzők tompítása

Napjainkban egyszerre akár több monitor fénye is a látóterünkbe kerül egyszerre, gondoljon csak arra, amikor munka közben, a laptop előtt ülve a telefonjára pillant, vagy amikor esténként tévénézés közben a tabletjén böngész vagy játszik. Az elektronikus kijelzők fénye pedig, pláne ha mindez sötétben éri el a szemünket, nagyon káros lehet. Szemünknek folyamatosan alkalmazkodnia kell a különböző betűméretekhez és fényviszonyokhoz, erősebb vagy gyengébb fényerőhöz. Ezt részben tompítják az egyre népszerűbb kékfényszűrő alkalmazások, azonban ezek sem nyújtanak hosszútávú megoldást, ha nem rendszeresen használjuk őket. Ha Ön is érzett már szemfáradtságot, szemszárazságot, akkor nem kell tovább magyaráznunk, miért fontos a probléma kezelése.

Éppen ezért olyan szemüveglencséket javaslunk a digitális fény kiküszöbölésére, amely nem csak a káros kékfényt, de az UV fényeket is a lehető legjobban kiszűri, ezzel segítve a fókuszálást. Minden korosztálynak más-más lencséket javaslunk, amelyek kül- és beltéren is használhatóak, segítik az apróbb betűméretek olvasását és csökkentik a szemfáradtságot.