A A A

MINŐSÉG, DIVAT, KEDVEZŐ ÁR

A Trend Optika Csoport több mint húsz éve áll az Ön és cége tisztánlátásnak szolgálatában. Az Első Magyar Optikus Zrt. alapító tagja és egyik tulajdonosa, amely az ország legdinamikusabban fejlődő optikai hálózata, közel 70 partnerüzlettel.

A német minőséget, a legújabb olasz divatot és a kedvező árakat ötvöző szemüvegkeret palettánk lehetővé teszi a legváltozatosabb piaci igények és a legkülönbözőbb célcsoportok kiszolgálását is.

Trend Optika - MINŐSÉG, DIVAT, KEDVEZŐ ÁR
Rossz látás, rosszabb teljesítmény
Rossz látás, rosszabb teljesítmény

Rossz látás, rosszabb teljesítmény

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelet alapján a munkavállalók részére a munkáltatónak kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése. A Trend Optika Csoport ennek megfelelően saját márkás termékeinek és beszállítói kapcsolatainak hála igyekszik a legjobb ár/érték arányt biztosítani.

MIT VIZSGÁLUNK?
A helyszíni látásvizsgálat során a legfontosabb, hogy felmérjük, hogy jó-e a páciens meglévő szemüvege vagy kontaktlencséje, szükség van-e távoli, ill. kortól függően közeli korrekcióra, vannak-e elváltozások a szemfenéken, épek-e a szem külső szervei.
HOGYAN ZAJLIK A SZEMVIZSGÁLAT?
A helyszíni szemvizsgálat során egy kézi autorefraktometerrel bemérjük a szemet. A leghatékonyabb az Essilor Visiotest nevű műszere, amellyel teljeskörű látásvizsgálatot végezhetünk. Az eszköz használatával 12 gyorsteszt segítségével csupán néhány perc alatt eldönthető, hogy van-e szükség további szemvizsgálatra. A Visiotest méri a távoli látásélességet, hypermetropia, asztigmatizmus, vörös-zöld, távoli phoria, látáskontraszt, térlátás, színtévesztés tesztet készít és ellenőrzi a közeli látásélességet is. Ha a vizsgálatok során úgy ítéljük meg, hogy korrekcióra van szükség, akkor a páciens a Trend Optika Csoport üzleteiben kedvezményesen vásárolhat szemüveget.
SZEMÜVEGEK MONITOR ELŐTTI MUNKÁHOZ
A monitor előtti munkavégzés fokozottan igénybe veszi a szemet. A mai modern optikai ipar már nagyon sokféle, eredményesen használható, monitor előtti munkához ajánl szemüveglencsét és felületkezelést azoknak, akik a szemüket óvni akarják, munkájukat pontosan, fáradtság nélkül szeretnék elvégezni.
IPARI VÉDŐSZEMÜVEGEK MINŐSÍTÉSSEL
A német INFIELD SAFETY minősített ipari védőszemüvegek minden előírást kielégítenek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek mind a szemüvegkeret és a lencse tekintetében.

Akik minket választottak

TEVA Magyarország Zrt.
Erste Bank Zrt.
UPC
Nestlé Hungária Kft.
MOL Rt.
Raiffeisen Bank Zrt.
E-ON Zrt.
Siemens Zrt.
Alcoa CSI Magyarország Kft.
Delphi Packard
GE Hungary Zrt.
Jabil Circuit

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁSUNK

FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

A Trend Optika a legjelentősebb egészségpénztárakkal szerződésben áll. Az egészségpénztárakon keresztül a cégek munkavállalói a cégek által nem támogatott optikai termékek finanszírozását adókedvezményekkel vehetik igénybe. A fizetési könnyítés érdekében VISA, MasterCard alapú bankkártyák elfogadására is mód nyílik mobil bankkártya terminálunk segítségével.

Együttműködő partnereink

Az Ön vállalatánál dolgozóknak is szüksége lenne szemvizsgálatra?

Lépjen velünk kapcsolatba és segítünk megtalálni az ideális konstrukciót!

Üzleteink