A A A

PROFESSZIONÁLIS SZEMÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK

A Trend Optikákban mindig arra törekszünk, hogy vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Ezen elv mentén végezzük a vizsgálatokat is, amelyeket a innovatív technikai háttérrel és több mint 20 év szakmai tapasztalatával támogatunk.

Kontaktlencse illesztés

Alapos szemvizsgálat és látásellenőrzés után kiválasszuk az igényeknek megfelelő kontaktlencsét, majd vendégeinket megtanítjuk a lencse helyes viselésére és ápolására.

Tovább

Általános szemvizsgálat

Látásvizsgálat a legmodernebb technológiával és magasan képzett szakemberekkel. Tapasztalt szemészek és diplomás optometrista kontaktológusok várják üzleteinkben.

Tovább

Szemüvegkészítés

A lencse és a szemüvegkeret kiválasztásakor munkatársaink mindent megtesznek, hogy megtalálják a vendég számára minden szempontból ideális megoldást.

Tovább

Szemfenékvizsgálat

A szemfenéki eltérések korai stádiumban még nem okoznak panaszt, de súlyos következményekkel járhatnak. A korai felismerés esetén általában még jól kezelhetők.

Tovább

Szürkehályog szűrés

Optikáinkban a legmodernebb eszközökkel, többféleképpen is ellenőrizzük, hogy van-e a lencsében homály, ami szürkehályogra utal.

Tovább

Zöldhályog szűrés

Bár ma még nem gyógyítható, időben felismerve a glaukóma kezelhető. A korai felismeréssel és gyógykezeléssel elkerülhető a legrosszabb következmény, a vakság.

Tovább

Gyerekszemészet

Optikáinkban a legkisebbeket szemészeti szűrésére nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Az ő esetükben prevencióval akár a felnőttkori szemüvegviselés is elkerülhető.

Tovább

Céges szemvizsgálat

A monitor előtti munkavégzés miatt a szem fokozott igénybevételnek van kitéve. Megfelelő szemüveggel mérsékelhető a fáradtság, pontosabbá tehető a munkavégzés.

Tovább