A A A

Trend Optika Szombathely

A Trend Optika Szombathelyen két üzlettel is várja Önöket. Fő téri üzletünk, a Trend Optika - a Luxus nagykövete, valamint Savaria téri üzletünk, a Belvárosi Optika sikereinek alapvető záloga is az állandó szemész szakorvosi jelenlét. Üzleteinkben a legkorszerűbb géppark, szemészorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok és látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére.

Szűrővizsgálataink során a Semmelweis Egyetemmel együtt működve kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, így csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye. Szemüvegkereteink egyedülálló választékában mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához leginkább passzoló szemüveget.

A Trend Optika szívén viseli  Szombathely  kulturális és a sport  életét is,  így támogatjuk a Falco férfi kosárlabda csapatot, a Viktória FC női futballcsapatot, és természetesen a Weöres Sándor színházat is.

Munkatársaink

A szombathelyi Trend Optika üzletekben is a legképzettebb szakemberek várják Önöket.
Szemészorvosaink

A vizsgálatokat Dr. Gáti Éva, Dr. Csák Adrienn és Dr. Nagy Zoltán szemész szakorvosok végzik.

Optometristáink

Nagyidainé Kiss Györgyi diplomás optometrista kontaktológus segíti orvosaink munkáját.

Kérdése van?

Amennyiben látogatása előtt bármilyen kérdés felmerül Önben, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal. Üzenet

Forgalmazott márkáink

Mindkét szombathelyi üzletünkben többszáz szemüvegkerettel várjuk Önöket. A Trend Optika elnyerte a Luxus Nagykövete címet is, így a Fő utcai üzletünkben a legnagyobb designer márkák is megtalálhatóak.

Forgalmazott márkáink
Prada
persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Givenchy
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -