A A A

Trend Optika di Moda Budapest

A Trend Optika di Moda a Trend Optika Csoport egyik legfiatalabb tagja. Megtestesíti a minőséget, stílust, a luxust, a divatot és a maximális szakértelmet. Vendégeinket exkluzív környezetben várjuk a budapesti belváros szívében.

A gyönyörű üzletbelső tökéletes harmóniát alkot termékeinkkel: egyszerre vannak jelen a modern és merész megoldások és a klasszikus, elegáns vonalak. Ez a sokszínűség termékportfóliónkban is visszaköszön. Ugyanúgy megtalálhatóak polcainkon a letisztult szemüvegek, mint a karakteres, merész, extravagáns darabok. A Trend Optika di Moda a luxusmárkák teljes szortimentjét kínálja, a Luxottica és a Safilo partnere. Ha igazán egyedi szemüvegre vágyik, a Trend Optika di Moda-ban megtalálja!

Optikai szalonunkban szemészeti szolgáltatások széles palettája elérhető az általános látásvizsgálattól kezdve, a gyerekszemészeten át, egészen a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett diabetes retinopathia szűrésig. Természetesen itt is a legmagasabb szakmai színvonalat képviseljük. Orvosaink, diplomás optometrista kontaktológusaink és látszerészeink munkáját az ország egyik legkorszerűbb gépparkja támogatja.

Vendégeink kiszolgálásában is a maximumra törekszünk. Személyiségük, egyedi igényeik, stílusuk teljes figyelembe vételével szakértői segítséget nyújtunk a szemüvegválasztásban.

A töretlenül  magas színvonalnak, az exkluzív környezetnek és az egyedülálló termékportfóliónak köszönhetően a Trend Optika di Moda elnyerte az egyik legrangosabb szakmai elismerést a Luxottica Luxury Ambassador, azaz Luxus Nagykövete címét.

Szemész szakorvosi vizsgálatok bejelentkezés alapján.

Dr. Ozsváth Mária szemész szakfőorvos
Dr. Styevó Mária szemész szakorvos
Dr. Nagy Éva szemész szakorvos

Forgalmazott márkáink

Alain Mikli
Oliver Peoples
Forgalmazott márkáink
Prada
persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Givenchy
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -