A A A

Dinter Optika Keszthely

Mára már több mint 25 éve, hogy a Dinter Optika folyamatosan várja vendégeit Keszthely belvárosában. A kezdetek egészen 1989. május 31-ig nyúlnak vissza, amikor egy kockázatot vállaló cég, egy agilis, akadályt nem ismerő vezető és néhány lelkes fiatal közös munkája eredményeként megnyílt a Dinter Optika.

Már a kezdeti időszakban is igyekeztünk a piac igényeinek megfelelni, komplett szolgáltatásokat nyújtani. Szemvizsgálattal, szemész szakorvosi vizsgálattal, üveg-műanyag lencsékkel, kontaktlencsékkel és egyéb optikai cikkekkel álltunk ügyfeleink rendelkezésére. Abban az időben Budapesten kívül, csak nálunk lehetett kontaktlencsét kapni. A Dinter Optika az elsők között volt, ahol megvoltak a kontaktlencseillesztés személyi és tárgyi feltételei!

Az optikai ipar hihetetlen fejlődésének köszönhetően egyre szélesebb áruválasztékkal, szolgáltatásokkal tudtuk kielégíteni a piac igényeit. Ehhez elengedhetetlen volt a folyamatos fejlődés, a rendszeres továbbképzés és az újdonságokra való fogékonyság, odafigyelés.

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy 1994 tavaszán, Hévízen újabb egységgel bővült a vállalkozás, Admirál Optika néven. A fejlődés az óta sem állt meg. A jelenlegi üzlet eddigi magas színvonalú szolgáltatásainkat viszi tovább, tovább öregbítve hírnevünket! 2009 óta a Dinter Optika a Trend Optika Csoport tagja.

Büszkék vagyunk a múltunkra az elért sikerekre a városunkban megszerzett elismertségünkre, amit a jövőben is igyekszünk továbbvinni. Nyitottak vagyunk az újdonságokra és szeretnénk megfelelni a kihívásoknak a jövőben is.

Régi szlogenünk ma is teljesen aktuális: Várjuk, hogy segíthessünk!

Munkatársaink

Dr. Angyaláti Enikő - szemész főorvos, neurológus, gyermek szemész, kontaktológus

Kitűnő diagnoszta, nagyon nagy tudású, kiváló szakember. Szinte a kezdetek óta vizsgál nálunk.

Csarmasz Nagy Anita - látszerész

1994-óta, vagyis 22 éve erősíti a Dinter Optika csapatát. 2000-ben Látszerész Szakképesítést szerzett. 2014-től a Kórház Optikai Szalon vezetője.

Gyurkó Ágnes - látszerész mester, szakoktató, optometrista, kontaktlencse specialista

Ágnes már 1990 óta a Dinter Optika csapatának oszlopos tagja, az üzlet vezetője. Üzletvezetői tevékenysége mellett, műhelyezik, vizsgál és értékesít is.

Moór Éva - látszerész mester, diplomás optometrista, kontaktológus

Egy “igazi alapító tag”, már 1989-óta a Dinter Optika munkatársa. Vizsgál, a műhelyben dolgozik és értékesít.

Geier Krisztina - értékesítő

2011-óta tagja a Dinter Optika közösségének. Krisztina segíti vedégeinket, hogy megtalálják a számukra tökéletes napszemüveget, szemüveget. Ezen  kívül a kontaktlencse használatának betanítását is ő végzi. Megtanítja az új kontaktlencséseket a lencse használatának alapvető szabályaira, ápolására.

Szente Adrienn - értékesítő

2012-ben csatlakozott a Dinter Optikához. Adrienn kiválóan szót ért vendégeinkkel, támogatja őket a megfelelő szemüveg kiválasztásában.

Forgalmazott márkáink

Forgalmazott márkáink
Prada
persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Givenchy
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -