A A A

Belvárosi Szemészet Győr

Belvárosi Szemészet Győr

A Trend Optika Belvárosi Szemészet patinás üzlete Győr belvárosának szívében várja a vendégeket. Az üzlet exkluzív, barokk stílusú kialakítása tökéletesen harmonizál a kiszolgálás és az üzletben található termékek rendkívül magas minőségével. Ennek köszönhetően győri optikai szalonunk elnyerte az optikáknak járó egyik legmagasabb elismerést, a Luxury Ambassador, azaz a Luxus Nagykövete címet a Luxotticatól.

Az optikában teljes körű optikai szolgáltatásokat nyújtunk a látás- és szemvizsgálattól kezdve, a kontaktlencseillesztésen át, a szemüveg készítésig (csiszolás, javítás, alkatrész pótlás, beállítás stb.). A vizsgálatok során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk, igyekszünk az optikai ipar innovációit minél előbb beépíteni a vizsgálat és a szemüvegválasztás folyamataiba. Optikánk sikerének egyik alappillére az állandó szakorvosi jelenlét. A Semmelweis Egyetemmel együttműködve különösen nagy hangsúlyt fektetünk a diabéteszes betegek szűrésére és folyamatos kontrolljukra.

Termékportfóliónkban megtalálható a luxusmárkák teljes palettája, az összes Luxottica és Safilo termék. Szemüvegkeretek széles választéka áll vendégeink rendelkezésére, modelleink között rengeteg extra, különleges és egyedi darab is megtalálható, egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselve.

Forgalmazott márkáink

Forgalmazott márkáink
Prada
persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Givenchy
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -