A A A

Admirál Optika Hévíz

1995 óta várjuk hazai és külföldi vendégeinket két elegáns optikai szalonunkban Hévíz belvárosában, a Tófürdőtől csupán néhány percre. Számunkra rendkívül fontos, hogy vendégeinket mindig a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki. Ennek köszönhetően évek óta a Safilo és a Luxottica hivatalos partnerei vagyunk és kiérdemeltük a Varilux Mester címet is, mint a Varilux lencsék igazi specialistája.

Kollégáink a magyaron kívül jól beszélnek angolul, németül és oroszul. Ennek is köszönhető, hogy széles külföldi vendégkörrel rendelkezünk, amire rendkívül büszkék vagyunk.

Diplomás optometrista kontaktológusunk és látszerész mesterünk mindent elkövetnek, hogy vendégeink igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Mindkét optika kínálatát szezonról szezonra úgy alakítjuk ki, hogy maximálisan illeszkedjenek vevőkörünk igényeihez. Ennek megfelelően üzleteinkben a klasszikusabb formák, visszafogottabb színek dominálnak magukon hordozva a modern jegyeket is. Üzleteinkben megtalálhatóak a vezető világmárkák szemüvegei, napszemüvegei.

Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos fejlődésre mind technikában (modern eszközpark, technológia), mind munkatársaink képzésében.

Optikánk munkatársai

Ángyánné Nagy Erzsébet - optometrista, kontaktológus

Erzsébet az egyik legtapasztaltabb kollégánk. A Dinter Optika egyik alapítója volt, ott kezdett dolgozni 1989-ben, mint látszerész. A hévízi boltba annak megnyitásakor, azaz 1995-ben került  ki. Ez időtől fogva az Admirál Optika egyik oszlopos tagja. Ő látja el a szemvizsgálói és a kontaktológusi munkakört.

Bakosné Sóstai Adrienn - látszerész

2008-ban kezdett el a Dinter Optikában műhelyesként dolgozni. Hozzánk 2016 óta tagja az Admirál Optika csapatának. Kiváló stílusérzékének köszönhetően elsősorban értékesítési munkaterületen dolgozik.

Belováriné Töreky Henrietta - látszerész

Szintén a Dinter Optikában kezdett 1996-ban, ahol 11 évig dolgozott látszerészként. 2007 óta az Admirál Optika csapatát erősíti. Ő üzletünk első számú műhelyese, illetve a vezető helyettese.

Budai Petra - látszerész

2012-ben kezdett el dolgozni Keszthelyen a Dinter Optikában. Ő az újabb nemzedék, saját kinevelésű látszerészünk. Az Admirál Optikába 2014-ben került ki, azóta elsősorban vendégeinket támogatja a megfelelő szemüvegek megtalálásában, illetve kisegít a műhelyben is.

Rácz Edina – látszerész

Edina az Admirál Optika saját nevelése. 1996 óta dolgozik megszakítás nélkül a cég alkalmazásában. 2004 óta megbízott helyettesi, 2008 óta pedig üzletvezetői feladatkört lát el az értékesítés mellett.

Forgalmazott márkáink

Forgalmazott márkáink
Prada
persol
Giorgio Armani
Emporio Armani
Versace
Ray-Ban
Gucci
Polaroid
Carrera
Celine
Dior
Marc Jacobs
Bvlgari
Michael Kors
Oakley
Tommy Hilfiger
Givenchy
Hugo Boss
Saint Laurent
Jimmy Choo
Fendi
Mykita
Vogue
Max Mara
Max&Co
Fossil

Kérdése van? Írjon nekünk!

9 hónapja vásároltam itt a szemüvegemet (Marc by Marc Jacobs) :) azóta is meg vagyok vele elégedve! Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és az árak is elfogadhatóak! A szemüveg nagyon hamar elkészült, ezt is pluszpontként jegyezném meg.

- Facebook -